TRAVEL

Kategori: Outfits


Jag är väldigt sugen på att lämna tråkiga och regniga Sverige. Just nu skulle jag kunna tänka mig att åka precis vart som helst för att få koppla av och komma iväg från min stressiga vardag. Hade varit härligt att åka till någon storstad eller att bara få ligga på en strand och slappa.
 
Bilderna är från mina senaste 2 resor till London och Berlin som jag gjorde i mars och april.
 
 
 

UNDER MY SHADES

Kategori: Outfits

Veckans bästa köp är helt klart mina Ray Ban. Det var verkligen kärlek vid första ögonblicket och jag kommer inte att gå utan dem i sommar.
 
 

FOLLOW ME

Kategori: Outfits

 
 
 

LUCKIEST GIRL

Kategori: My daily life

Igår spenderade jag hela dagen med min bästa vän och shopping. Vi var först i Helsingborg och sedan åkte vi vidare till Malmö. Jag köpte ett par Ray Ban, vilket jag verkligen behövde och 2 supersöta bikiniöverdelar på Hollister. Självklart blev det även en måltid på min favoritrestaurang, Vapiano.
 

RED LIPSTICK

Kategori: Outfits

Jag älskar kombinationen av rött och guld. Båda färgerna framhäver varandra så himla bra! Här är några av mina favoritprylar i just dessa färger.  
 
 

UNDER THE SUN (WHERE WE BELONG)

Kategori: Outfits

 
 
 
 
 

SILENT KILLER

Kategori: Outfits

Igår var jag inne i en ny butik i Ängelholm, Le Stil De Donna. En superfin butik som jag kommer att besöka många gånger framöver. Eftersom att jag hade vunnit en tävling fick jag med mig ett supersnyggt halsband från Marc Jacobs. Självklart kunde jag inte motstå att testa lite kläder, så med mig i kassen därifrån låg även en galet snygg byxdress. Själklart en leopardmönstrad.

SUMMER OF LOVE

Kategori: Outfits

Det är så härligt att det har blivit sommar och att man äntligen kan använda shorts och fina klänningar. Här är några bilder från förra sommaren. Jag bär ett par av mina favoritshorts som tyvärr har blivit lite för stora detta året. Annars älskar jag verkligen den lila färgen och alla snygga detaljer.
 
 
 
 

WHITE NOISE

Kategori: Outfits

 

POWER

Kategori: Outfits

Tänkte visa lite fler bilder på mina armband som jag fick av bästa Stefan på EA. Armbanden innehåller negativa joner som får dig att må bra. Vill du veta mer kan du gå in på http://easweden.se/.

Summer dress

Kategori: Outfits

Jag älskar långklänningar och detta är min absoluta favorit! Önskar så himla mycket att jag kunde hitta en fin vit långklänning. Det hade varit så himla snyggt i sommar.

Our last summer

Kategori: Outfits

 

Vogue

Kategori: Outfits

 

Devil in a new dress

Kategori: My daily life

Lars Wallins utställning, Fashion stories, var helt fantastisk! Den ställs just nu ut på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Jag har alltid drömt om, precis som säkert många andra, att få bära någon av hans kreationer. Det var en otroligt vacker och genomtänkt utställning som jag hoppas kunna besöka igen innan den stänger.
 
 
 
 
 

School

Kategori: Outfits

Idag slutade min fina lillebror 6:e klass. Tiden har gått så himla fort och nu är hans så himla stor. Till hösten börjar han högstadiet, men för mig kommer han nog alltid vara min gullliga, "lilla" lillebror (även om han nästan har växt om mig).
 

The gift

Kategori: My daily life

Idag kom det en budbil och lämnade ett stort paket till mig! Det kom från Friis & Company och innuti fanns det massor med fina saker. Jag föll mest för den snygga clutchen med en dödskalle på. Den kommer att få följa med mig till många olika ställen i sommar.  
 
 

Pursuit of happiness

Kategori: Outfits

Nu har jag faktiskt tagit studenten! Det känns väldigt konstigt och helt overkligt. Nu är dagen som vi har väntat på och räknat ner till över. Vi hade en helt fantastisk dag och jag var så oerhört lycklig. Jag tror aldrig någonsin att jag har kännt någon sådan lycka förut som jag kände när vi stod på flaket! Det är nästan så att man önskar att man skulle kunna spara den känslan i en burk och ta fram någon gång när man känner sig sådär trist och tråkig.