WHO YOU ARE

Kategori: Outfits
SCHOOL

Kategori: My daily life


Jag började dagen med att spendera förmiddagen med min fina vän,Agnes, som fyller år idag och hennes syster. Vi fikade och gjorde några små ärenden inne i stan innan det var dags för mig att åka hem och plugga inför min tenta som jag har på tisdag. 

THANK YOU

Kategori: My daily life


Idag nådde jag över 1250 följare på instagram och det är jag så otroligt glad över! Jag älskar alla mina följare både på instagram och på bloggen, och jag hoppas att jag ska kunna inspirera er även i framtiden! 

A DREAM

Kategori: Outfits


En av mina största drömmar är att få besöka världens huvudstad och drömmarnas stad, New York.
Jag har alltid drömt om att få uppleva New Yorks storstadspuls. Just nu har blogg.se en tävling i samarbete med www.momondo.se/ . Hur underbart skulle det inte vara om jag vann? 
 
Momondo.se är en sida på nätet som hjälper dig att hitta de billigaste flygen och de billigaste hotellen runt om i världen. Tjänsten är gratis!
 
Jag hoppas att ni alla håller tummarna för mig och att kanske får ni följa min resa till New York här i bloggen!
 
(Bilderna är lånade från weheartit.com)
 
 
 
 
 

A FRIEND LIKE YOU

Kategori: My daily life


Jag spenderade gårdagen med min otroligt fina vän Sofia! Det blev en långfika på vårt gemensamma favoritställe Starbucks

MY BAG

Kategori: Outfits

MAGAZINE GIRL

Kategori: My daily life
BAG LADY

Kategori: Outfits

What's in my bag? Plånbok, DKNY | Solglasögon, Ray Ban | hörlurar | Body mist, Victoria's Secret | Läppstift | Läkerol (med champagne-smak) | Kalender | Mobil

IN THE BAG

Kategori: OutfitsNu har jag äntligen fått tag i min drömväska från Michael Kors.

ANOTHER CUP OF COFFEE

Kategori: Outfits
AS YOUR FRIEND

Kategori: My daily life

Igår var jag och Agnes ute för att äta middag och ta några drinkar. Vi hamnade på ett ställe på Linnégatan som hette Cicero där det serverades jättegod tapas! 

BURN

Kategori: Outfits

Shamballa armbandet från www.easweden.se är ett av mina favoritarmband. Det är inte bara snyggt utan inehåller även negativa joner som gör att du mår bättre. Klicka in på deras hemsida och beställ ett du med!
 

LUNCH MONEY

Kategori: My daily life

Såhär såg gårdagens lunch ut för min del.
 
Jag bara älskar att bo i en stad med Starbucks! Det händer rätt ofta att vi slinker in för att köpa någon av deras himmelska drycker.
 
 

MY SHOES

Kategori: Outfits

 
I helgen hämtade jag ut ett paket som låg och väntade på mig hemma. I det låg dom här godingarna från http://www.belleshoes.se/. Supersnygga och jättesköna! Fler bilder kommer att komma senare i veckan.
 
 
 

 

 

DON'T WORRY, BE HAPPY!

Kategori: Outfits

 
 

FIRST DAY

Kategori: My daily life

Idag hade jag min första dag i skolan! Allt känns så nytt och jag kände mig så himla förvirrad men åh så kul det är! Nya människor, ny skola, ny stad och ett nytt kapitel i mitt liv ♡